2012. március 7., szerda

Kicsiknek, nagyoknak


Egy kedves ismerősöm kért meg, hogy készítsek néhány kanalat. Babalátóba kérte ajandék gyanánt a kiscipős, virágos és nyakkendős kanalakat. A másik kettőt (a számítógép egeret és a székely tulipánt) pedig utólag rendelte az első három mellé. Örültem, hogy elkészíthettem, és remélem, hogy a megajándékozottaknak is tetszett.

5 megjegyzés:

  1. Képzelheted, hogy nekem is be kellett burkolnom pár kanalat ilyen gyúrmával. Csak az egyenjogúság miatt.
    Fimo beszerzés nem gond, de a kanalakkal gondban leszek. Mert elhatároztam, hogy szülinapokra kapnak a barátok gyerkői ilyensmiket.

    A hosszú távú mosogatógépezést azért valamelyest zokon veszik. Ha picit is, de fakulnak.

    VálaszTörlés
  2. Koszonom Monika!
    Eva, en is folyamatosan bajban vagyok a kanalak beszerzesevel. Egyszerre sokat nem akarok venni, de igy akkor legkozelebb nem biztos, hogy kapok ugyan olyan fajtat.
    Valoszinu, hogy nem birjak a hosszu tavu mosogepezest, feltetelezem, hogy a szelek a forro viztol szet is valhatnak. En egyelore kezzel mosogatom.
    Kivancsi lettem a te kanalaidra:). Egyszer irj roluk:).

    VálaszTörlés
  3. A mous-ost és a tulipánost a lánytesómnak rendeltem, mert ő számítástechnikus, neki nagyon tetszettek:) A kisbabások még nálam vannak, ezután megyünk csak látogatóba:)

    VálaszTörlés
  4. Orulok Kati, hogy tetszett a testverednek. Jo az ilyen visszajelzeseket hallani:).

    VálaszTörlés
  5. Szia!
    Nagyon nagyon tetszenek a munkáid..gratulálok hozzájuk!Az lenne a kérdésem hogy lehetne is tőled rendeli???Ha igen mennyibe kerülnek??Én Budapesti vagyok.Előre is köszönöm válaszodat!
    Szép délutánt Juli

    VálaszTörlés