2012. március 8., csütörtök

Csiga, madárka, oposszum, halacska


Egy 7 éves fiúnak és egy 5 éves kislánynak készültek a kanalak, ajándékba. A fiúcskának egy oposszum és egy vitorláshal került a kanálkára, a kislánynak madárkával és csigával diszítettem az evőeszközt. Nekem nagyon bejöttek ezek. Kezdek "elégedettforma" lenni a munkámmal. Az oposszum most az elsőszámú kedvencemmé vált.:)

2 megjegyzés:

  1. Nagyon mutatósak ezek is, biztosan szívesen kavargatják velük a kakaót a lurkók:)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon ügyes vagy, egyre klasszabb dolgok kerülnek ki a kezed alól.
    Ha Carrefour közelben jársz valahol, ott érdemes evőeszközöket venni. Árban igencsak jók. Mondjuk nem tudom minőségben meddig szépek. Alig töb b mint 1 lej 1 kiskanál. Kauflandban meg közel 7 lejért vesztegették az egyetlen modell darabját (ma).
    Hát én még nincs mit megmutatnom, mert itthon 2 kiskanál készült, meg ma egy egész evőeszköz sor (kiskanál, evőkanál, kés, villa) egy kislány szülinapjára vitte a középső csajom. Ráadásul elfelejtettem fotózni. Szóval ez még a gyerekcipő előtti állapot.
    A mosogatógépezésnél nem a szétválástól kell tartani szerintem (legalábbis annál amit Ivóban kaptam), hanem a szín fakul, elég keményen. Szóval ezt azért a vevőidnek elmondhatod, hosszú távon saját felelősségre tegyék a gépbe (ezt esetleg le is fotózom, hogy lásd mennyire fakult).
    További jó kézműveskedést. Pussz

    VálaszTörlés